Over mij

Ik ben Marije Klunder, 25 jaar oud en trotse eigenaar van BeautyRoom Dedemsvaart. Tijdens mijn opleiding en na het behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste, ben ik gaan werken in een schoonheidssalon waar ik veel ervaring op heb kunnen doen. In de jaren dat ik heb gewerkt ben ik erachter gekomen wat ik het belangrijkste vind in mijn vak. Uiteraard hoort daar hygiene en deskundigheid bij. Maar ook een zuiver verzorgingsproduct staat bij mij hoog in het vaandel. Na lang zoeken en veel uitproberen heb ik een ontzettend mooi merk gevonden, namelijk Absolution. Absolution heeft natuurlijke en biologische producten en is gecertificeerd bij Ecocert. Naast dat ik de puurheid van dit product geweldig en ontzettend fijn vind, is er nog iets waar Absolution aan heeft gedacht. Namelijk de verpakking. De verpakkingen zijn gerecycled en/of recyclebaar, de inkt is plantaardig en het bevat geen lijm. Absolution is 100% vrij van parabenen, parfum en synthetische kleurstoffen. Kortom Absolution is een super fijn en ook nog eens zuiver. Wat wil een huid nog meer? Absolution heeft nog meer mooie pluspunten maar die zou ik u graag persoonlijk willen vertellen in mijn salon.

Op dit moment ben ik druk bezig met allerlei cursussen waardoor BeautyRoom vernieuwend is en blijft.

Benieuwd naar hoe de producten van Absolution aanvoelen of wilt u bijvoorbeeld uw wenkbrauwen bij laten werken? Twijfel dan geen moment en plan een afspraak voor in mijn salon.

Tot dan?

Over Absolution

Absolution is een huidverzorgingsmerk uit Frankrijk. Zij zorgen voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled.

Absolution een compact scala van producten, ingenieuze eenvoud, biologisch gecertificeerd en vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoeften en stemmingen van uw huid.

Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

Absolution, een cosmetische revolutie met fantastische en geavanceerde biologische gecertificeerde producten!

60385190_2772680919471820_3541804420838719488_n